XGO camper
campers b

De XGO i-move is de ideale reisgenoot en staat garant voor een heerlijke vakantie met familie en/of vrienden. De XGO biedt veiligheid, voldoende ruimte en de mogelijkheid om bijvoorbeeld fietsen en scooters mee te nemen .
Campermania heeft de onderstaande modellen campers uit de collectie van XGO i-move voor u uitgelicht.
XGO DYNAMIC
XGO DYNAMIC camperXGO DYNAMIC
De camper XGO Dynamic heeft zoals de naam al doet verwachten een modern en dynamisch uiterlijk speciaal voor jonge en dynamische mensen/gezinnen.
De XGO Dynamic heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Klik hier voor de technische details

XGO Family
XGO Family camperXGO Family
De camper XGO Family is speciaal geschikt voor grote gezinnen. De camper heeft een ruim en elegant interieur, comfortabele woonkamer en keuken. Ook is deze camer voorzien van extra opslagruimte.

Klik hier voor de technische details

XGO Coupé
XGO Coupé
De coupe-serie is verrijkt met twee nieuwe semi-geïntegreerde, met een compleet nieuwe indeling. Ideaal voor koppels en kleine gezinnen. De coupé heeft een vertrouwde stijl, elegante details biedt optimaal comfort.

Klik hier voor de technische details

XGO Van
XGO Van
Klein en veelzijdig, de X-Van is geschikt voor alle leeftijden. Het meubilair en de kleurrijke stoffering verrijken de praktische en functionele kenmerken. De bedden, een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed zijn volledig inklapbaar, zodat u overdag meer van de woonkamer kunt genieten. Ook kunt u een fiets of scooter vervoeren. De keuken is gebouwd op een enkel blok. Het tafelblad kan naar buiten worden gemonteerd zodat u desgwenst ook buiten kunt eten.

Klik hier voor de technische details